Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Rubriken är ett citat från någon av Peter Pohls böcker)


Längtan är regnbågens åttonde färg

Jag minns författaren som skrev
att längtan är regnbågens åttonde färg
Försökte föreställa mig nyansen
då jag berättade det för dig
Dina ögon så blå att de nästan
blev bruna
eller om det var tvärtom
Jag började tänka på doften av hav
och tång
när jag såg på dig
och regnbågen bleknade
sakta




Fri vers av Tina-sol
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-05 18:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Som jag ser det förstärker hav och regnbåge varandra.
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol