Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Ja, titeln är stulen av Håkan Hellström. Lyssna på låten. Nu!)


För sent för Edelweiss

Hon kan inte älska sig tillbaka.

Kärleken får inte vara en pannlampa
som lyser ditåt hon springer
ett adrenalin
en drog att ta till
för att lyfta

Nej, hon kan inte älska sig tillbaka.

Hon måste ner i stenrösen
och rota
Ner med ansiktet i tjärnen
och leta i det kalla
med öppna ögon

Där ska hon hitta sig.
Hon kan inte älska sig tillbaka.

Kärleken får vila.
Eller svära sig fri.




Fri vers av Tina-sol
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-05 19:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, det gäller att leta med öppna ögon.
En del \"letar\" med slutna för att de inte vill finna.
2008-04-05

  camillala
skitbra text!
har försökt ladda hem den låten
men den finns inte på limewire
attans;S
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol