Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagspolitik

 

 

En rik människa som lever som en tjuv

är som en som gått ut i krig

utan att det finns någon fiende

 




Övriga genrer av korpfjäder
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-06 09:07



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
EXAKT!!! snyggt fångat!!!
2008-04-06

    Erika H
Välfångad sanning i snygg förpackning.

Frågan som kommer för mig är... vad är en rik människa?
2008-04-06

  Bjarne Nordbö
Efter några sekunders tänkande,-ja.
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder