Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en resenär.

Jag är en resenär.

Den här gången utan bagage.
Mina väskor är tomma
och så även jag.
Jag letar inget slutmål,
ingen ändhållplats,
bara destination framtid.
Mission myself.

Jag är en resenär.

Famlandet och fumlandet
den vilsna förvirringen
förirrandet
är bakom mig nu.

Du har visat mig en karta
och hur min inbyggda kompass fungerar.
Ändå tar jag dem inte med.

Men jag har sett dem.

Ja, jag är en resenär
med ständig hemlängtan.
Och jag ska fylla mina tomma väskor.




Fri vers av Tina-sol
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-06 11:44



Bookmark and Share


    Erika H
Härligt insiktsfull text som lever och ger.

Det där med att resa utan bagage, utan mål... bara ta stunden som den kommer och göra allt eller inget just där och då... är befriande både i tanke och handling.

Att resa är ett mål.

Blir glad när jag läser.
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol