Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väljer fågeln sina toner? Eller kan hon inget annat...

Jag är trygg i mitt ramverk,
det var mitt urverk
som slutade fungera.

Hur länge dröjer det innan någon märker
att fågeln i gökuret
väljer att stanna inomhus idag?




Fri vers av Tina-sol
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-06 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol