Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är precis som titeln förtäljer, betraktelser från en bar. Halmstad.


Betraktelser från en bar LXIII

~~~


mannen frågade kvinnan
vad hon arbetade med
och lyssnade till synes intresserat på svaret

några minuter senare frågade han:


\"och vad arbetar du med, då?\"




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 406 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-04-06 15:32



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
undra vem av dem som felet låg hos
kan se det framför mig :)
2008-05-15

    Bodil Sandberg
hehe..det gick tydligen för möe på rutin - dina små betraktelser är alltid en förnöjelse min vän!!!!!
2008-04-10

  swimsus@gmail.com
Avskyvärt med folk som inte lyssnar...Men underbart skrivet!!
2008-04-09

  isabel louise
haha..snacka om att göra bort sig totalt!
2008-04-06

  Jessica Ebbesson
Hahaha...känner igen din betraktelse mycket väl :)
2008-04-06

    Scribble
hette han kanske Al Zheimer?
Men så är det, många bryr sig
inte alls! /S
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan