Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu gick han förbi och hon gick sönder



Han måste ju veta, tänker hon.

Hon tycker om honom så mycket
och hon kan inte titta honom i ögonen längre.
Han borde veta hur snabbt hennes hjärta slår när
han är alldeles för nära; hur hon inte har några fjärilar i magen
utan en helt jävla zoo.

Men hon kan inte titta honom i ögonen längre,
för han slutade att höra av sig efter att
hon åkt hem till sig morgonen efter.

Och nu är han överallt
och han tittar efter henne hela tiden.
Han vill ha hennes uppmärksamhet
och hon vet inte vad han egentligen vill få ut av henne.

Hennes hjärta slår så fort,
så fort och hon kan inte titta honom i ögonen.

Och han är alldeles för nära
och när hon inte möter hans blick inbillar hon sig att han ändå vet vad hon känner.



Nu.


gick han förbi
och hon gick sönder.




Fri vers av IncrediblyClose
Läst 403 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-07 00:01



Bookmark and Share


    Oprofessionell
väldigt smärtsam att läsa
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

IncrediblyClose