Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar


Solen
värmer
luften

en fjäril
fladdrar till
mjukt
och
ljudlöst

det är
sommar




Fri vers av Masse
Läst 585 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-15 11:39



Bookmark and Share


  Markattan
Så enkelt egentligen, men samtidigt så härligt, somrigt och vackert.
2005-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Masse
Masse