Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barriärer. Hur vi river oss själva.

Det finns många sökare.
Det finns inte så många finnare.
Människor bygger sina egna barriärer.
Säger han.

Jag tänker på barriärrev.




Fri vers av Tina-sol
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-07 15:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Karriärer kan bli barriärer.

Vissa söker för att de inte vill finna.
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol