Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förskräckelse. Eller Tjusning

Som att stoppa in sin hand i ett svart hål i väggen.
Utan att veta vad som finns på andra sidan.
Eller en hand rakt ner i en burk med någonting slajmigt.

Vissa skriker då.
Förskräckelse
eller
Tjusning

Jag biter ihop.
Och genomför.
Det är sällan farligt.
Efteråt.

Det är bara att gå i motvind.
Med rädslorna piskande i ansiktet.
Det är först när vi sett dem.
Som vi lär oss leva dem.

Och kanske älska.




Fri vers av Tina-sol
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-07 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol