sista.. känns
mer som
ensam april
alltid tyckt så. känslan.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sista.. känns
mer som
ensam april
alltid tyckt så. känslan.




sista april utanför

 

eendet avviker från mitt stormiga inre
denna leende natt
avviker från
den frostiga
dagen

lutad
mot hamnlyktan
släpper jag taget
andas
utan dej


avböjer
vårmajnattens första
leende
 

aldrig har jag gillat
självinviter


hamnen är spetsad i vattnet

känner
glittret i ryggen

 


går hem
ensam
             

undrar
vart resan bort
tog vägen


det torra
i håret avviker
från
mina våta rester

 

 

 




Fri vers av Rejja~
Läst 426 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-08 09:59



Bookmark and Share


  vildvin
En dikt att finna mycket i.

tycker speciellt om fraserna
/hamnen är spetsad i vattnet/
/det torra
i håret avviker
från
mina våta rester /
2008-04-08

    ej medlem längre
Väldisponerad och väldigt professionellt utförd dikt! Vacker och lite sorgsen och vemodig på samma gång med en känsla som håller rakt igenom hela dikten. Solklar applåd från min sida!
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~