Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är något som är smutsigt med mig hörru!

Rena mig!
dra ut mig genom dörren och rena mig
ta mig härifrån
skölj min själ
fixa mig underbar och vacker
ta bort det som skaver i hjärtat
rena mig
ge mig en hysterisk sommarnatt
med någon
som jag kan älska tillbaka
för en gångs skull
ömsesidigt
ge mig en tro
islam
det går bra
jag gillar ändå inte gris
få mig att hålla käften
sluta kasta mitt innersta
i ansiktet
på allt
gör mig trygg och säker
få mig att uppskatta min
kropp
om du kan




Övriga genrer av lisabeth
Läst 268 gånger
Publicerad 2008-04-08 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth