Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en Borkarövare

Att hoppa fram och tillbaka
över helvetesgapet
med vildvittrorna cirkulerande över huvudet

Jag lockas av de underjordiska.
Håll mig. Håll dig på replängds avstånd.
Det är dimma nu.




Fri vers av Tina-sol
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-08 14:57



Bookmark and Share


    Melona
söstra mi

kan vi inte ta vårskriket istället!
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol