Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken

belysningen är knapp
men tillräcklig
för att se dig

dina konturer i dunklet
skuggor som skulpterar din nakna kropp

jag ser dit solens strålar normalt inte når
där du ligger utsträckt på sängen

du visar mig allt

kom
viskar du

jag
tvekar

är rädd för att visa dig allt jag har
allt jag är

utan skyddsnät
bara brutalt
ärliga
känslor

jag
tar av mig den skottsäkra västen

ger dig sakta pistolen

och vänder på bladet




Fri vers av Markus Renstrom
Läst 414 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-08 15:01



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det var lite oväntat så
Tänkte först att inte nu igen en av dessa uttjatade skrifter om erotik som förför
2008-11-25

    Melona
jag gillar din stil...
2008-10-20

  Pot Pourri
så där leende genom verserna att Jepp visst är det så.
ordvalet är för mig genom dikten först naturligt äkta utan symboler el metaforer och i den stämningen läser jag då sista raderna ^^
i icke metafor blir detta en rysare - huu naken och övelämnande sitt öde.
när jag läser med metafor i nedre partiet så blir den sköna varma helheten kvar och fantasin får spela in mot nästa kapitel.
tack för dubbel njutnig:)
2008-04-08

  mayhem and order
å underbart om skörheten som krävs för att kunna bli älskad och blottad. du har snygga ord, helt klart:-)
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Markus Renstrom
Markus Renstrom