Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kusin, min egna vitamin

Visst är det härligt med minnen som gör dig glad,
jag tänker på de dagar då vi härjade som mest,
då varje dag i livet var en enda stor fest.
Där satt vi på trottoaren i sommarens sken
och solade våra brunbrända ben,
vi chillade med en cigg och skrattade till dagen
som va igår hur illa vi beteede oss och hur
dåligt vi idag mår. Fyllan tog oss alltid in i små
dimmor och vi lekte att vi tappade bort våra minnen
men igentligen grävde vi nog igenom våra
egna sinnen.
Tänk när vi busade runt som små barn på
ett hotell, vi satte igång ett brandalarm
så alla andra trodde något tagit eld.
Tänk alla roliga saker vi skrattat åt,
dom dagar då vi hjälpt varandra
när den ena haft det svårt,
tårar vi torkat av skratt och smärta,
vi tillsammans har föralltid ett sammanbundet hjärta.

Någon sa att \"tiden den går fort när man har kul\"
och nu skiljs vi åt även vid jul.
Vi bor nu i olika städer, men vi finns fortfarande
för varandra i alla väder. Vårat blod
rinner samma, tack vare att vi har en varsin underbar mamma.
Tider förändras och åren dom går
men jag minns våra minnen även idag som igår,
visst är det härligt med minnen som gör dig glad?
men samtidigt också väldigt hjälplös och svag.




Fri vers av la paz
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-08 19:47



Bookmark and Share


  clementinen
shit du gjorde mej tårögd, kan inte allt bara va som förr?
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

la paz
la paz