Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna texten skrev jag till Hannah innan vi blev tillsammans, då jag bara tänkte på dig. Egentligen två dikter jag satte ihop,men den blev enligt mig rätt bra...


Värm mig

Jag sitter vid en eld
den värmer,men inte som du
Mina känslor var frusna.
Du har fått dom att brinna,
min ängel utan vingar
som sänts hit bara för mig.
jag ska aldrig släppa dig,
så länge du håller dig fast.
Jag vill aldrig fälla en tår för dig




Fri vers av Svamp
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-08 20:49



Bookmark and Share


  CaPsyco
meo ^^
den är jättefin :)
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Svamp
Svamp