Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du fäste din blick i min och log sådär



När vi låg där i värmen och du såg in i mina ögon
din närhet kändes verklig och menat för oss
jag ville inte hoppas för att sedan bli besviken
ville bara att tiden skulle stanna och sedan var de vi

När du ringde mig för första gången och pratade sådär
allt kändes så verkligt och menat för oss
dina ord du sa betydde så mycket
så mycket att jag bara ville glömma allt jag visste och sedan var de vi

När du kom in där den där kvällen och visa sanningen
allt kändes så falskt och inte menat för oss
jag ville bara att allt skulle vara en mardröm
som sedan nästa dag skulle vara som vanligt och sedan var de vi

för alltid <3




Fri vers av LillSandra
Läst 612 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-08 22:12



Bookmark and Share


    Suz
Besvikelse man är beredd på men hoppas innerligt inte ska komma:-/ Väl skrivet hur som.
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

LillSandra
LillSandra