Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min morfar, the coolest guy in the universe


Vi skulle tala om din död

Vi skulle tala om din död,
den nära förestående.
Men jag kunde inte.
Junidagen var för ljus.

Natten kom hastigt.
Förlåt mig min tystnad.




Fri vers av Den siste poeten
Läst 1132 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2005-06-16 10:03



Bookmark and Share


  Mika Boström
Att i så få ord få med det stora i ett tungt minne är imponerande och inspirerar till att utmana sig själv. Tack.
2011-02-07

  Smultris
Detta svider och rubbar min trygga punkt...
2005-11-19

    BrokenHearted
Jag fullkomligt avgudar rubriken... och jag känner igen mig i dikten... därför fångar den mig så otroligt..
Vackert...
2005-10-08

  katastrofromantiker
mm visst är det så att man tänker säga så mycket
har nästan skrivit manus hemma
men så träffas man och verkligheten kommer för nära
så man backar
2005-10-02

  Martina_T
Vacker om ett så svårt ämne..

/M
2005-08-25

    LE
..Vackert. Fångar känslan i den. Förstår.
2005-06-16

    ej medlem längre
Åh, vet inte exakt varför men de här orden bara smälte in i mig!
2005-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Den siste poeten
Den siste poeten