Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkar inte...

ge mig en snabb lösning

ge mig fenyl
ge mig kloro
ge mig metyl
ge mig bensodiazepin

ge mig narkotikaklassad frid

ge mig utvägen från
rastlösheten
ångesten
ängslan

ge mig en ångestdämpande rektallösning

ge mig obetydligare muskelspasmer
kramper

ge mig alkoholavgiftning

ge mig risk för tillvänjning

ge mig bortdomning

ge mig fridfullt
stillsamt
rofyllt
lugn

ge mig

nu!




Fri vers av Markus Renstrom
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-10 12:40



Bookmark and Share


  Lena Christofferson
Bra!
Väcker empati och farhågor.
Var rädd om dig.

//Lena
2008-04-10

  mayhem and order
Bra! med igenkännelse i delar av texten
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Markus Renstrom
Markus Renstrom