Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VårTrötthet

Just när vi ska prata
måste vi sova
för att orka med i morgon
och prata med varandra
på kvällen
Om vi inte måste sova
för att orka
i övermorgon




Fri vers av Tina-sol
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-10 14:15



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
MMM precis!!!
känns igen!!!bra poetat!!
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol