Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag & Du

Älskar dig så oerhört mycket
När jag är med dig svävar lyckan omkring oss
Ödet är också närvarande och ler glatt mot oss


Jag känner mig lycklig när jag är med dig
T.o.m. våra skuggor ser lyckliga ut tillsammans
Min och din skugga passar så bra ihop

Precis som jag och du




Fri vers av Endless Love MS
Läst 408 gånger
Publicerad 2008-04-10 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS