Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt kära ansikte




 

din hud som lyser

i skymningen

 

ditt kära ansikte

dina ögon som lyser

i det mörknande gröna

 

det är så vackert

det är så stilla

så vibrerande av Dej!

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 629 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-10 20:15



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vacker och berörande
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP