Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fikarum


Stolarna kring bordet satt och pratade
Det tog ett par år innan jag förstod
att jag skulle resa mig upp
- och släppa fram ytterligare lite trä
till debatten!

Det är så skönt när det äntligen går upp ljus!

På väg ut hörde jag tavlorna jubla.




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-11 16:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
om blott det finns träskallar
i ett enda fikarum syns både stolars
och tavlors konversation helt överflödig
2008-04-11

  Carola Zettergren
Suveränt poetat!!!
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP