Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Truth

Finns det verkligen vänner?
Människor som man kan lita på till 100%?
Jag tror inte det
Varför vara med människor som gjort en illa?
För att man är dum, feg?
Oftast för att man inte ser andra alternativ
Själv gör jag samma fel om och om igen
Tror på människor som bara sviker
Killen som verkligen betydde något
Som jag verkligen vågade lita på
Svek mig, precis som min bästa vän svek mig för 4 år sedan
Vad kan man göra?
Absolut inget
Livet är så, tyvärr
Människor kommer och går
Inte ens äkta kärlek består
Att älska någon kan man se som en start på självmord
I alla fall för ens hjärta
Alla sårar, alla förlåter, alla gör misstag
Man lär sig av det och att leva med det/dem
Det är livets hårda väg alla går på någon gång.




Övriga genrer av MizzMe
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-11 16:58



Bookmark and Share


  DC
Bra skrivit !
Men om du tycker det du har skrivit tycker jag att du är tårngsynt.
Klart att det finns vänner man kan lita på till 100. Svek och brustna hjärtan är en del av livet, acceptera det, släpp det och gå vidare. Se inte allt \"ont\" så djupt negativt, gå vidare och släpp det, det gör livet lättare att leva. Gjorde för mig i varje fall, jag var ganska djupt nedgrävd.
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

MizzMe
MizzMe