Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära Mig

Jag kunde känna ..

dina blickar..
När du såg på mig i smyg

Dina andetag tätt intill..
När du log mot mig på stan

Dina starka armar, runt mig..
När vi möttes där i skolan

Dina mjuka läppar mot Min hud..
När du följde mig med blicken

Ditt hjärta slå mot Mitt..
När vi träffades den natten


Även om du är långt borta
Även om du är svår att nå..

Kan jag känna dig här..
I mina drömmars värld..
Så väldigt Nära..
Så Nära Mig





Övriga genrer av MizzMe
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-13 22:25



Bookmark and Share


    Issand.
gillar den.

fast tycker inte allt i början behövs,
det var slutet som var bra :)
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

MizzMe
MizzMe