Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer aldrig förlåta dig

Jag är så himla glad just nu
Jag är så glad att det aldrig blev jag och du

Jag lättar äntligen mitt hjärta
Från all den smärtan
Du orsakade mig

Jag ville se någon annan
Jag ville försvara dig
Men sen insåg jag att..
Du aldrig skulle göra det för mig

Jag trodde att mitt liv skulle gå under
Men när jag tänkte tillbaka på alla de stunder
Såg jag vem du egentligen e
Någon som bara vill ta men inte ge

Jag är glad att bli kvitt den bördan du var
Jag är så glad att du inte får ha mig kvar

Du var inte värd den tid jag gav dig

Du var aldrig värd att ha mig




Övriga genrer av MizzMe
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-17 00:41



Bookmark and Share


    Wewill
underbart skrivet mia, du är grym. btw var inte diwra ngn speciell, han kommer aldrig bli det heller. det finns någon annan för dig därute som skulle ta hand om dig sjukt mycket bättre. grymt bra skrivet, du är bra :)
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

MizzMe
MizzMe