Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Don't know...

Don't know
What to do

Don't know
What to say

Don't wanna play
Just wanna be honest..

But can I be
Or will I just hurt you more ?




Övriga genrer av MizzMe
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-07 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MizzMe
MizzMe