Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

L word?!


Håll om mig en sista gång innan du går och säg att
du fortfarande älskar mig.

kommer du ihåg när du sa att jag lyste upp din vardag?
Jag förstod det inte förens nu.

Men jag förstår fortfarande inte förstå hur jag kan vara älskad
Men du ska veta att det var du som fick mig att blomma och att le.
Det var du som fick mig att leva i den verkliga världen.

Det var du som rev ner väggarna runt omkring mig.
Det var du som bar med dig ljuset in till mitt liv och lyste upp mig

jag älskar dig...




Övriga genrer av sirinan
Läst 483 gånger
Publicerad 2005-06-16 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sirinan
sirinan