Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags att gå

Vid häggen,
precis i kurvan
där asfalten spruckit
och starka rötter vill upp
ska jag stanna till
med dig

Precis när natten
och morgonen möts
Där daggen väckt dofterna
eller tvärtom

Fåglarna mornar sina stämmor
och vi viskar stilla
att det är dags att gå hem




Fri vers av Tina-sol
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-13 00:05



Bookmark and Share


    Glittra G
sååååååååååå fin!
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol