Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lysa i vårsolen

Hon minns hur han fotograferade henne.
Där de stod på hans balkong.
Hon var klädd i rosa
Lyste mot vårsolen
och honom.

Han var bakis.
Orakad.
Men varm.

Han fotograferade henne.
Kanske för att han tyckte att hon var vacker.
Eller för att han visste att hon inte skulle stå där
Igen

Och lysa.





Fri vers av Tina-sol
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-13 11:49



Bookmark and Share


    Glittra G
Åh vad jag gillade den här ... finns en sorg i den som jag inte kan skaka av mig. bra fångat.
2008-04-13

  Hildegun Relefors
Eller för att skryta om henne införkompisar, Hoppas hon fick en annan!
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol