Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis som du är

Vill se dig.
Fågelperspektiv.
Grodperspektiv.
För min inre syn.
På ett fotografi från din barndom.
En framtidsversion av ditt äldre jag.

Fast egentligen vill jag bara se dig.

Precis som du är




Fri vers av Tina-sol
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-13 14:49



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Härlig nyfikenhet och acceptans att få vara den man är, precis som det ska vara, fina tankar i tänkvärd poesi!
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol