Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängelholms störste charmör har blivit pappa

Jag minns hur vi aldrig kysstes
där i klubbhuset i Ängelholm
Hur du höll mina händer
och sa att det kändes
som att vi alltid känt varandra
på något sätt

Jag minns hur vi aldrig älskade
och hur du sa att du ville
få min oskuld
och att du spelade besviken då den
tillföll en annan.

Hur du talade om att ett förhållande
på distans
kanske kunde fungera
och att du veckan senare
hade en annan tjej
som ringde ditt regemente

Ja, jag minns hur vi aldrig var verkliga.
Minns hur vi möttes på Aftonbladets chat.
Att du redan då drömde om ett nytt liv.

Nu är du där!

Ängelholms största charmör har blivit pappa.
Han kommer att bli den bäste.




Fri vers av Tina-sol
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-14 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol