Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du flagnar...

Det var tredje gången idag som jag gråtit i timmar ögonen var svullna och stod ut som på en geting.

Hur ska man glömma gå vidare och älska igen? Hur vet man om man älskat och hur vet man om man blivit älskat.

Smaken av ambivalens sprider sig snabbt i munnen och jag hatar den. Hatar den så mycket att en konstig ilska sprider sig i kroppen och jag vet inte om jag ska skrika eller gråta längre.

Jag vet helt enkelt inte hur jag ska gå vidare, hur jag ska klippa bandet. Jag behöver ett avslut som att trycka på en off knapp.........

…..sen kom du och visade mig vägen.........




Fri vers av kaffesump
Läst 331 gånger
Publicerad 2008-04-15 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaffesump
kaffesump