Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidbränd men framälskad.

Jag minns att jag drömde om ett rött vardagsrum
och apelsinträd.
Det gör jag inte längre.
Jag drömde om att ha en rund säng
så att livet aldrig skulle kännas fyrkantigt
men ni sa att jag var porrig

Kanske att jag drömmer om en grusgång nu.
Och ett fönster där ögon ivrigt mig längtar
när jag kommer hem efter en dag i ett
kommunikativt kaos
med människor som lyssnat
och slängt oss i dialogens bungyjump

Ja, jag drömmer om en hemmaman som väntar mig
med våra ungar kring benen och på armen
Middagen färdig
kanske vidbränd
men framälskad

Och jag tar en dusch och läser några sagor.
Nattar och stryker bort linluggar från dåsiga kinder.

Och sedan äter jag min framälskade mat med lugn musik,
samtalandes med min frände

Och jag vill inte somna tungt i en rund säng.
Jag skiter fullständigt i röda väggar och apelsinträd.
För drömmar kan förändras. Drömmar kan lossna eller utvecklas.

Jag vill gärna att han smeker av mig min badrock
och älskar mig innan jag somnar
Men först ska vi stå i dörren och betrakta våra sovande mirakel....





Fri vers av Tina-sol
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-15 20:49



Bookmark and Share


    Melona
Så mysigt du drömmer
2008-04-15

    Glittra G
Vem har sagt att en rund säng är porrig?! Och även om den är det, det är väl inget fel i att vilja ha en porrig säng ju ;).

Gillar texten ... lämnar en mysig känsla i kroppen.
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol