Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror att vi förstod när vi genomskådade varandra

Jag blev så himla arg den där gången.
På den där killen.
Som spelade sin flickvän på msn.

Och hur jag genast genomskådade honom.
Att jag tror att han förstod det.
Men hur vi båda fortsatte att spela.

Av olika skäl.

Jag blir så himla arg på mig själv.
Och på oss människor
Hur vi spelar våra spel

För att förstå varandra lite bättre.

Men ibland krävs det tid. Eller ett facit i hand.
Att tillåtas vara efterklok.

Ibland behöver vi också tillåtas att ha egna skäl.
Som inte blir kritiserade, ifrågasatta och bannade.

Det är inte alltid bäst att försöka förstå varandra.
Det är alltid bäst att tala med sig själv. Först




Fri vers av Tina-sol
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-15 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol