Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan det hända , och ibland inte , men i mitt fall hände det ...


Ibland , ibland inte .

Känner att jag ibland är värdelös , misslyckad och en nolla.
Ibland vill jag bara försvinna och ibland är mitt liv perfect .
men ibland känner jag mig ganska nere ..
Vill inte göra mina kompisar oroliga så försöker inte förklara för dom , men snart så måste jag .
Det är vissa få som vet om det , men vissa tror att jag är ett rikemansbarn som mår som en prinsessa ..
Skitsnack...
orkar inte bry mig om allas komentarer .
Komentera gärna här om det jag skriver nu , men jag skiter i om era komentarer om att jag är en självmordsmissbrukare eller något , för det är jag FAN inte , jag är långt ifrån de , har inte äns försökt, men om de fortsätter så vet ja inte vad som är bäst .




Fri vers av EmiiiX
Läst 192 gånger
Publicerad 2008-04-16 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmiiiX
EmiiiX