Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fan om du skulle försvinna ur mitt liv.


KUSINEN <333

WOW vad jag är glad för att jag har dig älskling<3 ,
är så jättelycklig ..
bråkar kanske ibland, men vad gör inte systrar ibland??
du är som en syster för mig<\'3 ,
vill inte att du försvinner från mig ..
ÄLSKAR DIG!!!!!!!
FINNS INGEN EMELIE UTAN JENNIFER <33




Fri vers av EmiiiX
Läst 222 gånger
Publicerad 2008-04-16 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmiiiX
EmiiiX