Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obehöriga äga ej tillträde

Det här är poesi.
Inte en blogg.
Ingenting att spekulera om över MSN.

Skaffa ett konto på poeter.se och ge mig konstruktiv kritik.
Tala om metaforer. Hyperboler. Allitrationer.
Om bilderna jag skapar. Utan paralleller till verkligehten.

Jag vill inte bli belagd med munkavle och skrivkramp igen.
Det har hänt förr. Detta är min fristad och människorna som jag möter här ger mig inspiration att leva.

Vänner, mammor, pappor och pojkvänner äga ej tillträde om ni inte sätter på er litterära glasögon.

Jag vill inte att mitt skrivande ska dö.
Snälla, läs mig som poet.
Klarar du inte det. Please-pys!




Fri vers av Tina-sol
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-16 22:59



Bookmark and Share


    Glittra G
Bra vännen! Välbehövlig kommentar.
2008-04-16

    Melona
Så jävla sant!!!

Precis så är det!
Nu säger jag, eller skriver jag, precis som du brukar skriva

sluta inte skriv,
sluta Aldrig att skriva...

HÖRDE DU?!
eller snarare LÄSTE du?!
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol