Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en vinkel

Sann syn ser handikappade oförmögna att tänka och älska

Ärlig modern kvinna famlar bländad

Men hon tror sig älska sig själv

Hennes man är helt blind och klarsynt

Han fick sådana där praktiska skygglappar i trettioårspresent

”Han vet vad han vill”




Fri vers av zapatista
Läst 530 gånger
Publicerad 2005-06-18 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zapatista