Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom



Söker
i dina ögon
svar
på mina frågor

Är konst efterbildning
Härmar åsnan hästen

Landar fjärilen
på den skönaste rosen
för att den är vackrast

Är moderata handlingar
fria tendenser




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-17 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP