Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En naken...

 

...

skuggan är den del
som inte går att kontrollera

när den är som störst
syns vi bäst
där den inte släpper greppet
om oss

i mörker är vi...

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-17 21:06



Bookmark and Share


    Maria Malm
Tänkvärda rader..
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt