Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en sten. Och hon är jag

Det finns en sten
och hon är jag
En envishet
En hårdhet
En tomhet
Men avsaknad beslutsamhet
där det inte finns någon tid
I ett vattenbryn
med samma vågbrytningar
igen och igen




Fri vers av Tina-sol
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-18 08:31



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Stenen i vågbrytningarnas skvalpande finns i ett gränsland med fast mark under fötterna på land och den kan blicka ut över oändlighetens hav oj så vemodigt vacker, poesin gillas!
2008-04-19

  Lyckohäxan Enediel
Oj...vilken dikt...den gör lite ont att läsa...men bra skrivet!
2008-04-19

  Michaela Dutius
Men kanske slipar vågbrytningarna- så småningom
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol