Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mamma <3

Älskade mamma , du är den du är ....
och jag håller dig så innerligt kär.

Du är den bästa, så snäll och så rar...

är glad att jag dig som mamma har.

Tillsammans vi kämpat genom livet...

vilket har lärt oss att inte ta något för givet.

Fast det tuffa tider är...

tillsammans vi humöret upp bär.

Att får gråta,prata och skratta tillsammans du och jag...

gör att vi känner oss som ett starkt lag.

Tack för att du lyssnar,hör och ser....

och hjälper till när min stolthet inte om hjälp ber.

Du är min vän och samtidigt min mamma...

hoppas att du tycker det samma.

Vi har skrattat tillsammans du och jag.


Vi har bråkat ibland och varit dumma...

men bättre få ur sig än att vara som dom stumma.

Vi har gråtit, ibland tårar på våra kinder rinner...

men det känns skönt för det jobbiga försvinner.

Men mest av allt så skrattar vi, du och jag...

eftersom vi är ett mor och dotter - lag.

Min älskade mamma,jag älskar dej...





Fri vers av *moonlight*
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-18 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*moonlight*
*moonlight*