Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte bli en bitter

Jag vill inte bli en bitter
Kicki
i pösiga kläder för att dölja mig själv
då tiden gett mig nya konturer
där jag bläddrar i gamla klippböcker
och visar upp forna fasader
då det fanns skratt i min blick

Nä, jag vill inte bli en bitter
Kicki
som skyller på andra
för att jag aldrig vågade
så att jag tvingas klä ut mig
för att komma undan
folks närgångna blickar

Och att det blir deras fel då jag
kör rattfull
eller proppar i mig falukorv
på framsidan av Hänt Extra.

För att ni misstolkade mig.
För att jag blev citerad fel.
Och dömd som en bitter Kicki
Dömd av mig själv




Fri vers av Tina-sol
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-18 23:47



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Ingen vill bli bitter men somliga blir det ändå märkligt och bitterheten förtär, välformulerat och inte alls undangömt.
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol