Aldrig börjar närmar sig!!!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aldrig börjar närmar sig!!!


AHAY GUD

Den kännbara tiden börjar närmare sig...

AHAY GUD  Var e du...

Jag e besviken på dig

jag vill se vad du har gjort för oss

som i vårt korta liv finner vi svar?

 

Du ger liv o tar den ifrån oss

det finns de som gör det

utan skrytt!!!

Det finns ordning i kaos

...som bara du ser...

 

Visa mig uppenbarelse o miracle

det var länge sen

jag skrattade helhjärtat... 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av shore
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-19 11:40



Bookmark and Share


  Jesper Kling
du är uppenbarelsen och miraklet. Gå inte efter Gud. Han gav dig fri vilja och tanke. Frågan är, hur du förvaltar det.
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

shore
shore