Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan upphöjd 2


Längtan

Såg din bild

längtan grab tag i min hals

föll på knäna

blev yr

svetten på pannan

hög puls och andtag

alla stunder vi hade tillsammans flimmrade fort förbi 

 

tog bilden

öppnade boken

bland torkade blommor

hittade jag maskrosen

där la jag bilden

med ett leende på läpparna

för alla de goda minnena vi delade. 

 




Övriga genrer av shore
Läst 199 gånger
Publicerad 2009-06-17 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shore
shore