Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns gränser för hur glad man får vara !

Dränker min glädje
i vin

Livbojen
Billie Holiday
sjunger om summertime

Oj vad lätt det är att leva

Hatar
ni mig nu ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-19 18:13



Bookmark and Share


  Jojo
Nej nej inte alls!
Glädje är ju nåt som smittar!
(i alla fall om man inte är helt under isen)
2008-04-25

  Lena Krantz VIP
Ja för fan, sådär lätt skall det väl inte vara?

*skrattar och tittar på mitt eget lättsamma vara*
2008-04-19

  Michaela Dutius
Nej det låter som du har det bra...inte kan man hata nån för det
2008-04-19

    Nattviol
inte det minsta!
i Summertime ÄR det lätt att leva...
; )
2008-04-19

  Lilla My* VIP
Tänkvärt absolut!
Dränka sin glädje kan verka skumt... dränka sin sorg mer legitimt...
Men gräns för hur glad man får vara...tja...från fall till fall...:)
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan