Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitt brus

Jag forsar
iväg
Låter mig
forslas
inkapslad i vitt brus
Är en välpaketerad timmerflotte
planlagd med råbandsknopar
Det är ett vitt brus
Det forsar
Och jag undrar
vart jag ska




Fri vers av Tina-sol
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-20 21:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Intressant koppling där - forsar och forslas.
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol