Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en annan dag

Det blir långa sommarnätter snart
långa vackra
det finns inget slut
varje sommarnatt
efter långa vintrar
längtan finns återkommer ständigt
när jag var yngre tog vi med hästarna
ut över fälten
och jag drömde om romantik
patetiska lilla flicka kan jag idag tycka
men sommarnätterna är fortfarande sommarnätter
och vem vill inte ligga naken på taket
suga i sig citys avgaser
fjälla solbränd hud på någon annans




Övriga genrer av lisabeth
Läst 301 gånger
Publicerad 2008-04-20 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth