Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara försiktig med orden

Att sätta ord på känslor kan vara svårt.

Skulle jag säga vad jag känner med de rätta ord skulle kaos skapas.

Omgivningen klarar inte alltid de verkliga orden, själen orkar inte alltid med omgivningens reaktioner.

Ord som uttalas skapar och formar, därför behöver ord sparas för sin tid.

Ord behöver tid för att skapas, tystnad behöver sin tid.

När tid är så kan ord uttalas, få liv och blomma.

När tid är kommer ord att sägas, som skapar, som leder till handling som ger glädje och liv. Orden behöver bara lite tid!

Tiden är ens vän!




Övriga genrer av denutannamn
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-21 14:42



Bookmark and Share


  Snödroppe
Du verkar vara en man av dina ord ;o)
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

denutannamn